Ads 468x60px

Labels

Sunday, October 16, 2011

- Sardine in Pita Bread

Assalamualaikum..wth,

Kami baru je sudah breakfast...

Sardine in Pita Bread

Senang je cara nak buatnya... instead of buat normal sandwich yang dikepit dgn roti, Chik Na masukkan sardine ni dalam roti pita yang dipotong 4 :-)

Apa pula yang rakan blogger breakfast pagi ni?

6 comments:

Ibuhani said...

Slalu k.ani buat dgn daging/ayam. x pernah cuba plak dgn sardibe....tq 4 d idea, Chik Na!hr ni breakfast kropok jer sbb dah masak pun utk tghri....sbb nak blk kajang dah ni. Happy weekend chik na..... :))))

Chik Na said...

Ibuhani: saya je chik na nak tukar penampilan sandwich sardine :-)

kasihredha said...

letak sardin pun sedap gak kan :)

Chik Na said...

kasihredha: memang sedap :)

Hamizah said...

tergoda lg..
kita mkn karipap pusing.

eynda said...

Yeayyy dah dapat satu resepi baru :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates