Ads 468x60px

Labels

Monday, October 10, 2011

My cousin's birthday party

Assalamualaikum,

Hari Sabtu lepas Chik Na n putera puteri  serta adinda Chik Na ke Marc Residence yang dekat KLCC tu untuk menyambut birthday party cousin Chik Na yang ke-3 :-).. Ni dah jadi macam acara tahunan plak... sambut besday Little Sara n get together kaum keluarga :-) 

 Sementara menunggu Ashu n Arri p parking...Faiz n Sufia sempat lagi main-main air kat lobby Marc Residence tu

Bersantai-santai di lobby Marc Residence sebelum naik ke majlis harijadi

As usual, majlis harijadi diadakan kat area swimming pool. Tahun ni kanak-kanak dimeriahkan dengan kehadiran Mickey n Minnie Mouse  :-)...apa lagi bergambar sakan la Faiz dengan Mickey Mouse tapi Chik Na lupa plak nak copy gambar yang guna camera yg Ashu bawa. Ada pelbagai makanan yang disediakan antaranya kambing golek, keowteow goreng panas-panas, ABC n cebdol, laksam, spagetti, nasi dagang, ketupat palas,nasi lemakn etc...

Rojak yang memang sedap

Feberet Chik Na, kambing golek beserta coleslow n garlic bread... juga amat lembut n sedap rasanya

Mushroom Soup  yang enak

ABC ...

Faiz sedang ditemuramah oleh pengacara majlis

Jelly Kek untuk Little Sara

Sufia sempat bermain slide sementara menunggu abang take part acara dancing chair
Ada tukang lukis muka untuk memeriahkan majlis..Sufia buat gambar butterfly

Faiz plak buat gambar dragon :-)

Setiap tetamu yang hadir bawa balik cawan yang ada gambar Little Sara yang comel ni

Sempat bergambar berlatarbelakangkan KLCC :-)

Majlis tamat around 7.30pm dan kami selamat sampai dirumah aroung 8.30pm.

6 comments:

alyyani said...

wah untung nye sara, birthday party mewah. bekenan faiz pakai topi bruno mars tu. hensem lak anak bujang akak ni :)

Ibuhani said...

bertuah si Sara yg comeii menyambut bday dgn keluarga yg lain di tmpt yg best jugak tu! Happy bday to little sara...smoga diberkati Allah SWT dunia akhirat... :)))))

Chik Na said...

alyyani: topi tu sebenarnya adik akak punya (Ashu) dia tolong pegangkan sekejap je :-)

kasihredha said...

bagus punya menu ni chik na
yg paling menawan rujak buah tu

Chik Na said...

kasihredha: rojak tu memang umppph...

Hanii said...

ahhhh tdkkk, x nmpk pun rojak? :O hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates