Ads 468x60px

Labels

Friday, September 23, 2011

Waffle keluaran Gardenia

Assalamualaikum..wth.


Ini adalah makanan kegemaran anak-anak Chik Na lately... tak kira masa...sampai nak botak kepala mama sbb asyik kena beli waffle yang harga RM 1.40 nih. Waffle ni ada perisa vanilla, blueberry, maple syrup n cinnamon. Semuanya Faiz n Sufia suka kecuali perisa cinnamon. Normally Chik Na panaskan dalam toaster then makan dengan kaya, peanut butter, aiskrim or sapu butter je.

Ni tengah terpikir nak cari and beli waffle maker and buat waffle tu sendiri kat rumah. Lagipun menjimatkan kalu buat sendiri....agak-agaknya u all tahu tak brand apa yg ada di pasaran yang tak mahal sgt dan boleh tahan?

12 comments:

alyyani said...

sy igt baru nak try beli weekend ni kak. mmg sedap ye. ada 1 brand ni kak, mmg kena letak dlm toaster. rasa murah dari gardenia ni sebab dia jual banyak2. brand apa kurang pasti lak. kotak warna merah. saya ada try rasa kat midvalley. tp kalau buat sendiri, lg jimat ye :)

Ibuhani said...

samalah ngan Nana....suka sgt waffle. Plan jugak nak beli maker dia ni....

kakcik said...

Kakcik belum rasa (jumpa pun belum lagi) waffle gardenia ni. :(

Ya ALya said...

anak ya lak sejak tgk iklan kt tv,asik sebut nak makan ni je........setakat ni belum beli kan lagi....t nak beli kan gak la....

Nieda said...

Dulu ada barand Cosway. Cubalah cari kat stokis Cosway. Selalunya Cosway boleh percaya dia punya kualiti.

siti murni said...

alaaaa...chik na dah try!!! uwaaaa...kat sini tak ade lagi pun...frust saya...dah banyak kedai pegi...agaknya kena cari supermarket terus kot..

Teratak Hami said...

Kena carik jugak ni. Tak pernah jumpa lagik.

Nida said...

salam Chik Na..

Nasib baik kat sini takde.. kalau tak botaklah Nida nak belikan anak-anak hari-hari benda ni...

Chik Na said...

alyyani: nanti akak nak try carilah lah waffle yg alya cakap tu

Ibuhani: nana boleh geng ngan Faiz :)

Chik Na said...

kakcik: memang susah jugak nak dpt waffle ni sbb stock limited..kadang tu merata kedai cari

ya Alya: Try la beli..pasti suka :)

Chik Na said...

Nieda: Tu lah.. Chik Na ingat nak beli yg brand cosway jugak

Siti: Chik Na ada gak tanya adik yg kar esso tu..dia kata gardenia hantar sikit je stock..sekejapan je habis

Chik Na said...

Teratak hami: cepat la cari ...

Nida: he he he... nasib baik takde kat NZ yea..kalu tak botak la nida..he he he

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates