Ads 468x60px

Labels

Sunday, August 21, 2011

- Hadiah dari Maxis

Semalam Chik Na menerima sebuah bungkusan dari Maxis dari syarikat courier on behalf of hubby...ingat ke hadiah apa....


Rupanya...9 biji kurma...kalau tak silap Chik Na kurma Ajwa...


dan sekeping kad ucapan Hari Raya...


Terima kasihlah buat maxis sbb courierkan buah kurma tu di atas tanda ingatan sebagai customer mereka :)



7 comments:

Lia said...

bestnya.. dapat kurma najwa yg sedap tu. kurma tu mahal kan.. :)

Teratak Hami said...

Kenapa saya tak dapat ??... kena merajuk le camni :-)

alyyani said...

x dpt jugak ni chikna. huhu...

kasihredha said...

kenapa suami akak tak dapat kurma ye? Dia cuma dapat sampul duit raya & kad raya je .

Madam Sooyaree said...

Bestnya dapat kurma! Sini semua kena beli, huhuh

Yan said...

bestnya..

Nida said...

Salam Chik Na..

wah... comelnya bekas kurma tu.. kurma tu pun nampak sedap

p/s: nanti datang ambil kad raya dalam blog Nida ye :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates