Ads 468x60px

Labels

Sunday, July 3, 2011

- Larian Serentak 1Murid 1Sukan 1 Malaysia 2011

Sabtu semalam mesti ramai para ibu n bapa terlibat dengan larian serentak 1Murid 1Sukan 1Malaysia disekolah anak masing-masing. Chik Na tak turut serta pun hanya hantar Faiz je mengambil bahagian ... sebabnya by 8.45am nak kena hantar Sufia attend kelas English kat Smart Reader plak.... alasan je la tuh :p padahal malas kan!!!! Menurut Faiz ramai gak para ibu n bapa yang turut serta di sekolahnya. 

 Sijil penyertaan Larian Serentak 1Murid 1Sukan 1 Malaysia 2011

Nombor Faiz untuk Larian Serentak 1Murid 1Sukan 1 Malaysia 2011

Ramai tak rakan blogger yang join Larian Serentak 1Murid 1Sukan 1 Malaysia 2011 kat sekolah anak-anak?

5 comments:

Teratak Hami said...

Salam ChikNa,
Wah ada sijil ye?? Banyak sgt kenduri kendara menyebabkan kami semua tak join. Cuma enjoyed memerhatikan students berlari kat depan rumah :-)

alyyani said...

ramai gak yg sy nmpk letak tajuk entry ni kak. ooo 1 malaysia semua sekolah la buat larian ni ye. mcm2 la kan. penangan 1 malaysia sungguh :D

Chik Na said...

teratak hami: Faiz pun enjoyed berlari dengan kawan-kawan dia

alyyani: ha ah 1Malaysia sekolah berlari serentak :D

kasihredha said...

cantik no tu chik na :)

eynda said...

Adam join...lupa nak tanya dia pasal sijil...diam jek...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates