Ads 468x60px

Labels

Wednesday, July 28, 2010

- Lama Menghilang

Dah lama yer Chik Na menghilang kan diri.. tak berinternet dan berblog cuma kadang-kadang je berFB kat handphone. Sebenarnya tak hilang ke mana pun cuma sejak 2 minggu kebelakangan ni internet kat rumah Chik Na ni slow giler. Tunggu nak loading pun berzaman.. tu yg buat Chik Na malas nak on PC or netbook. Kalau dah on nanti Chik Na mesti nak berblog dan mesti nak lawat kawan-kawan maya Chik Na. Contohnya macam malam ni..bila on PC terus berblog..tapi angin satu badan..sebab internet tersangat la slow.. yang peliknya bila download movie cepat la plak.. huishhhh geramnya.

Terpikir nak subcribe ke TM UNIFI tapi apakan daya kat area rumah Chik Na ni servicenya belum available. Kalau tak betapa seronoknya dapat berinternet dengan high speed broadband dengan beberapa kemudahan triple play yg yg disediakan. Dapat jimat astro bill, IDD call dan macam-macam lagi. Tapi berangan je lah.. tak tau bila la gamaknya kawasan rumah Chik Na ni dapat enjoyed TM UNIFI nih... berjanggut macam tunggu nak pasang internet jugak lah gamaknya ;-)

Esok pagi nak kena follow-up lagi ngan pihak streamyx nih.. hati ni membara je.. hu hu hu. 


6 comments:

LiAnA said...

yer kami pun tgh unifi.. tapi malangnya belum sampai lg area sini..

dh komplen dgn tm ke pasal line slow tu..

hajarus said...

ooo patut ler chik na lame menyepi ekkk...

Zaitun said...

Kak Zai guna P1 ymax,ada masa lambat juga dan kalau hujan macam astro.

zarin said...

so far kat sini tkde problem lg ngan streamyx

Lady of Leisure said...

lama tak nampak chikna..
:)

Emy Amir said...

kak mas, agaknyer area rumah kiter memang cam tuh kot...

emy nih kadang2 cuak, biler tengok signal internet kat modem tetiber takder...dahla tengah nak buat project paper, ingat tak bayar ke aper...memang TM tuh selalu 'down'...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates