Ads 468x60px

Labels

Sunday, March 14, 2010

- Beautiful Blogger Award

Terima kasih banyak-banyak buat  Shida kerana select Chik Na untuk Beautiful Blogger Award :-). Ni la 1st award yang Chik Na dapat...



Syarat-syarat ambik award ni adalah :


1) Thank and link the person that gave you the award
     Dah buat masa pembuka kata kat atas tu...anyway terima kasih buat shida sekali lagi ...  :-)


2)  Pass this award onto 15 blogger you're recently discovered and think are fantastic
      1. Cik Mas
      2. Ibuhani
      3. Azi
      4. Siti Murni
      5. Hamizah
      6. Nadiah
      7. Nida
      8. Izza
      9. UmmuAmmar
    10. Kakcik Seroja
    11. Emy
    12. Rosma 
    13. Mummy Chubby
    14. al-lavendari    
    15. Paklong Sifu


Sebenarnya ramai lagi chik na nak bagi award nih..tapi depa semua dah dapat sebelum nih .. eg: eynda, zarin, lady, alya, hajar dan beberapa nama lagi.. nama yang tak sebut jangan kecik hati ..tak sebut bukan bermakna blog anda tak cantik ;-)


3) Contact said blogs and let them know they've won the award
     Separuh Chik Na dah bagi tau.. yg lain nanti chik melawat dan bagitau yea..


4) State 7 things about yourself:
  • suka tenet/blogging
  •  family matters is always no. 1
  • sensitif
  • suka baca.. tak kiralah baca apa pun especially bila time nak tido..
  • suka window shopping ..
  • suka jalan-jalan
  • penyabar
So sapa-sapa yg chik na list untuk dapat award ni..sila la ambik yea :-)

18 comments:

pak long said...

salam buat cik na...
pak long ambik arwad ni....klasss ko cik na..cun arwad ni...

Nida said...

Salam Chik Na..

Wah.... terharunya... terima kasih banyak2.. nanti Nida gantung kat dinding blog Nida ek... cantik youuuu

rosma said...

tq kak....tqtqtq...emm cantek la award tu...ok sy amek...:)

Ibuhani said...

Chik Na......TQ....kak ani letak ni dlm N3 award tau......ada dlm label AWARD.......MMMMuaaahhh....TQ :)

siti murni ishak said...

thanx chik na...for d award..japgi sy amek k...terujaaaa nyer..

Chik Na said...

pak long: thank u sebab dah gantung award chik na bagi :-)

Chik Na said...

Nida: TQ amek award Chik Na

Chik Na said...

Rosma: nanti akak bagi award or tag pulak

Chik Na said...

Ibuhani: banyaknya award ibuhani :-)

Chik Na said...

siti: ambik jangan tak amek..

Ummu Ammar said...

Chik Na..

Terharu sangat dapat award ni..Thanks Chik Na..dah pamer kt blog saya..nanti saya buatkan entry yer..

Lady of Leisure said...

have a nice weekend chik na.. :)

azi said...

tima kasih bagi award..nanti aku letak kat blog aku yer....tak sempat nak update lagi nih...he...

cik mas said...

tq kak ina bg award :)

Nadiah Sidek said...

terima kasih chik na! nnt nadiah letak di blog ye :)

alyyani said...

walaupun saya da terima dari org lain, saya terima juga award ni dari kak mas ye. aci tak? :)

p/s : kak mas pun one of the beautiful blogger juga yg alya penah kenal :)

NURUL IZZA said...

CHIKNA TQ.....

terharu biru you..ekekek

nnt iza gantungkan cantik2 di blog.huhu xsmpt skg buat2 bz.kahkahkah

Miss jane said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates