Ads 468x60px

Labels

Saturday, December 24, 2011

Sebulan Menghilang

Assalamualaikum...wth,

Wah!!! Lama betul Chik Na menghilangkan diri yea... tak gi mana pun, cuma agak cibuk dengan xtvt dirumah....almaklumlah lah anak-anak cuti sekolah n start 1 Dec, En.Zaidi dah balik dr bertugas di Indonesia... tu yang buat Chik Na sibuk memanjang ....

Sepanjang cuti bermula anak-anak masih sibuk dengan kelas tambahan sehingga akhir November. Selepas tu pula rumah Chik Na silih berganti dengan anak buah n cousin yg sebaya anak-anak Chik Na datang "sleep-over" di rumah... maka bertambahlah kesibukkan Chik Na ;D.

2nd week pula mama n mak datang bertandang ke rumah sebab Chik Na buat sedikit kenduri doa selamat pada 15 Dec, sebelum khatankan Faiz. Alhamdulillah Faiz dah selamat disunatkan pada 17 Dec di Poliklinik Penawar, Seri Kembangan. Faiz pun dah agak sembuh after 1 week bersunat walaupun jalannya masih tak berapa betul lagi :D.

Dan malam ni kami berada di Teratak Malaya, Janda Baik kerana mengikut En. Zaidi menghadiri kursus di sini yang bermula pagi tadi.... Kiranya short vacation bagi kamilah..maka tu la Chik Na boleh update blog ni...ada banyak masa lapang bila disini :).

oklah, nanti Chik Na update gambar Teratak Malaya ni pada next entry

7 comments:

Lady Lavender said...

patut la dah lama tak bersiaran :-)

p/s: walaupun short vacation tapi tetap best jugak kan!

kakcik said...

Selamat merehatkan diri, Chik Na. :)

Teratak Hami said...

Memang lama betul ChikNa tak bersiaran ye ... enjoy the short vacation. Hati2 di jalanraya, almaklumlah musim hujan gini.

OneSimpleMother said...

wah.. dah bujang dah ye abang faiz.. :)

Nieda said...

sElamat kembali ...

Ibuhani said...

Faiz dah khatan? Wah....lepas ni Chik Na akan ada anak bujang dah..... :)))

Mummy Chubby said...

hai cik na..ingatkan sudah retire dr berblog.hehehee...neway, welcome back!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates