Ads 468x60px

Labels

Wednesday, June 2, 2010

- Bulan May bulan hadiah

Bulan Mei tahun ni merupakan bulan yg penuh kegembiraan buat Chik Na...syukur alhamdulillah atas nikmat dan ganjaran yg diberi Allah swt. Kegembiraan Chik Na bermula dengan sambutan ulang tahun kelahiran Chik Na, kemudian 2 daripada wishlist Chik Na telah ditunaikan oleh suami tersayang dan siap dipasang pada bulan Mei nih. Terima kasih banyak-banyak buat cik abg tersayang.. nanti Na bagi wishlish baru plak ;-)

Wishlist Chik Na yang telah  En. Zaidi tunaikan...buat pagar baru dan system autogate... rumah dah abis bayar baru la tercapai impian nak buat autogate ni. Now ni Faiz dan Sufia dah tak bergaduh lagi pasal sape nak kena buka or tutup gate ;-). Gate dan system autogate berserta alarm ni brand Unigate which Chik Na tempah kat Delux. Puas hati sangat dengan hasil kerja depa.

Masa kami tempah gate ni ade pameran homedeco sedang berlangsung kat PWTC, so sempena pameran tu pelanggan yg tempah Unigate dapat hadiah percuma Induction cooker dan rebate RM 500 jika pagar lama diberi kepada mereka walaupun kami hanya menempah gate tu kat outlet mereka di IOI Mall.

Induction cooker Chik Na dapat masa pekerja delux datang install unigate... tengah dok pikir, kalau Chik Na jual at separuh rega, ade tak org nak beli .. sebabnya Chik Na memang dah ada dan guna Induction cooker yg can gini kat rumah.


Wishlist no. 2 pulak, pergola kat laman rumah. Pergola ni pun Chik Na tempah ngan Delux  juga. Tapi yg ni Chik Na tempah masa HOMEDEX kat KLCC Convention Center ari tuh. N3 pasal homedex kat sinin.

dan set periuk stainless steel 10 pcs ni Chik Na dapat masa org delux datang install pergola tu. Sebelum tu kat Homedec masa tempah pergola tu Chik Na dapat voucher Jusco sebyk RM 160...jugak tengah pikir nak let go set periuk ni... sbb still ade lg satu set periuk yg Chik Na beli kat London belum diguna lagi.


Dan hadiah yg paling memberi kejutan adalah apabila Chik Na diumumkan sebagai salah seorang pemenang contest Homedec pada 22 Mei lalu. Seumur hidup Chik Na tak pernah menang apa-apa contest.. memang mengujakan ... hampir mengalir airmata Chik Na masa tu... fyi, 10 pemenang contest tu memang tak tau hadiah apa yg depa akan dapat until lah nama they all dipanggil sebagai pemenang. Nasib baik la Chik Na menghadirkan diri kat San Francisco Steakhouse KLCC tu sbb pada mulanya Chik Na ingat maybe Chik Na terkena scam je. Syukur sangat-sangat...

Wishlist seterusnya..nak buat mini garden kat laman rumah Chik Na yg cinonet tu plak... bila la agaknya ianya akan menjadi kenyataan.

ps: now ni tak sabar tunggu en. zaidi balik  nanti ...bukannya apa, tunggu hadiah harilahir backdated plak heh heh heh ;-)

19 comments:

azi said...

bestnya...dpt hadiah apa pulak utk contest tu?

alyyani said...

best nye kak. macam2 dpt. yang grand2 lak tu. ha'ah la, dpt hadiah apa contest tuh kak?

cantik gate tu kak. nmpk lebih privacy kan?

kak mas said...

tahniah kak ina. dpt byk adiah. pagar tu cantikla.. :) set periuk tu kak ina nk letgo bape rm ye..? tnya jer dulu... :D

Chik Na said...

azi: dapat voucher..boleh la guna make-over rumah nanti..

Chik Na said...

alya: sajer pilih yg bole nampak a bit privacy.. sebab kalau buka sliding door, takde la nampak terus dlm rumah tu

Chik Na said...

kak mas: nanti kita offline pasal rega periuk tuh ;-)

NaniRostam said...

alhamdulillah..siapalah tak seronok dapat hadiah yang besh2 kan....lagi2 dari suami.


Kak nani harap dapatlah hadiah besh2 dari suami dalam waktu terdekat nih.

zarin said...

bestnya dapat hadiah...suka periuk tu tapi kat rumah ni pun banyak dah periuk yg tk guna lagi :D

Lady of Leisure said...

lawa gate chik na.. otomatik gitu hehe

Ibuhani said...

kak ani pun dah lama idam autogate....tp x dpt lg! Set periuk tu nak jual bape ekk.....??????

NURUL IZZA said...

wah mmg sukela dpt jadi chik na. cantik betul rumah chik na..nnt balik msia pun iza duk berangan memiliki rumah bergarden.cewahh...

siti murni ishak said...

Cantik gate tu chik na....best nya...dpt byk hadiah...rezeki tu..alhamdulillah..:)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

salam...hey there...1st time visiting :)
delux is a very reliable contractor...mmg puas hati n workmanship pon bagus kan :D

ehem ehmmmm so ape backdated present from en.zaidi??? :D

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

salam...hey there...1st time visiting :)
delux is a very reliable contractor...mmg puas hati n workmanship pon bagus kan :D

ehem ehmmmm so ape backdated present from en.zaidi??? :D

Mummy Chubby said...

chik na...sume hadiah tu sgt beshhh!! :)

Kami said...

Tahniah....seronok dapat tunaikan wishlists :D

eynda said...

Chik Naaaaa....bulan Mei memang bulan bertuah kan...paling best menang contest tu...eynda tak pernah masuk apa-apa contest macam tu...sebab tak konfiden nak menang so malas join hihi...tahniah....nanti2 eynda pulak buat wishlist utk rumah kot hehe...

hajarus said...

waaa.. bestnyer chik na en hubby tunaikan wishlist Chik na...

anyway cantik la pagar baru chik na tu ;d

Hamizah said...

hai bertuahnya badan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates