Ads 468x60px

Labels

Thursday, June 18, 2009

- Father's Day & Mother's Day

Art Class Sufia semalam dia buat kad Father's Day untuk Abah. Balik je dari sekolah Sufia tak sabar sabar nak suruh ambil gambar and mms kat Abah..tetapi mms tak berjaya diterima oleh abah kat Syria. So abah suruh email je.
Menurut Wikipedia, Father's day ini disambut pada setiap hari Ahad minggu ketiga di dalam bulan Jun untuk menghargai para bapa di dunia ini.




Yang ni pulak kad Mother's Day yang dibuat oleh Faiz di Sek Agama. Teringat lagi masa dapat kad ni, Faiz malu-malunya nak ucap "maafkan Faiz mama' Masa tu punyalah tersentuh hati keibuanku ini...rasa cam nak nangis tapi control je...

Menurut Wikipedia, Mother's Day pulak disambut setiap Ahad minggu kedua di dalam bulan Mei.




Yang ni pulak kad yang dibuat oleh Sufia di sekolah tadikanya pada hari terakhir sebelum penggal persekolahan lepas berakhir. Menurut teacher Sufia, aktiviti ni dilakukan supaya anak anak menghargai kasih sayang ibubapa mereka.









No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates