Ads 468x60px

Labels

Monday, April 2, 2012

- The Vow

Assalamualaikum..wth

Chik Na tgh layan movie ni... The Vow. Tertarik nak tgk citer ni bila baca kat blog Mummy Chubby last week. Memandangkan cik abg tersayang dah terbang ke Taipei last week, Chik Na suruh la adinda tersayang download movie ni kat internet... rupanya adik tersayang dah pun download sebelum disuruh....


Dilakonkan oleh Rachel McAdams dan Channing Tatum. Nak baca sinopsisnya sila la ke ni.



11 comments:

Mummy Chubby said...

ok x chik na?? heheee... nant layan PS I LOVE YOU plak eh...tu lagi sedih...

Azian Elias said...

nak layan gak lah nanti.. kena download..boleh tgk masa waiting2 kapal nanti..hee

siti murni said...

tgk review the vow ni macam okey..adik pun beria-ia ja suruh tengok crita ni..nanti2 kot tgk...

Kakzakie said...

Senang je kan lepas download dah boleh tengok...

Rozita said...

Chik Na dah balik ? Nak peluk secara maya lah, ambik berkat orang balik dari mekah.Hah ready...muah muah muah...

Chik Na said...

Mummy Chubby: Bestttt

Chik Na said...

Azian : dah download ke? kalau dekat boleh copy ngan Chik na :-)

Chik Na said...

Siti: ceritanya memang menarik, cepat la temankan adik tengok wayang tu...

Chik Na said...

Kak zakie: tak yah nak drive p tgk kat panggung wayang :-)

Chik Na said...

Rozita: Chik Na terima pelukkanmu.. semoga Rozita pun dapat ke sana jugak nanti :-)

Ibuhani said...

chik na boleh masukkan link citer ni kt fb....hehehe....kalau boleh nk copy thru the link... :)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates