Ads 468x60px

Labels

Sunday, February 5, 2012

Happy Birthday Sufia


Hari ini hari lahir puteri Chik Na yang ke-8. Semalam we all dah buat pra birthday celebration dirumah (thanks to Arri sebab belanja KFC). Tak dapat nak sambut hari lahir hari ni sebab nak kena attend a few kenduri kawin. Dah janji dengan Sufia untuk sama-sama buat kek birthday pada hari Isnin nanti.

 Mama doakan semoga Adik jadi anak yg berjaya di dunia dan akhirat.

7 comments:

Lia said...

happy birthday sufia.. semoga dilindungi oleh Nya dan bahagia bersama keluarga.. ^__^

OneSimpleMother said...

selamat ulang tahun ke 8 sufia.. insyaAllah sufia akan jadi anak yg solehah berjaya dunia akhirat.. :)

Ibuhani said...

Happy bday, Sufia! Ibuhani doakn Sufia jd anak yg solehah n diberkati Allah SWT dunia akhirat. May all ur wishes come true!

Rozita said...

Happy belated birthday Sufia. Auntie doakan semoga dilindungi Allah selalu.

siti murni said...

Happy birthday Sufia...mudah2an jadi anak yang soleh..dan beroleh kejayaan dalam hidup..insyaallah ya..:)

Nida said...

Lama Nida tak singgah blog Chik Na.. besar dah Sufia.. moga menjadi anak yang cemerlang dunia dan akhirat... amin

Teratak Hami said...

Dah lama tak buka blog ni. Chik Na pun jarang update kan?? hehe ... Happy Belated Birthday Sufia. Sama birthdate dgn bapak saya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates