Ads 468x60px

Labels

Monday, October 18, 2010

- Makan-makan lagi

Hari minggu yg baru berlalu Chik Na masih lagi sibuk dengan acara makan-makan. Hari sabtu tengahari ex-staff Chik Na yang mengambil tempat Chik Na dulu ajak lunch kat rumah dia di Kota Damansara. Meriah jugak, satu department dia jemput lunch..ada macam macam makanan... macam open house raya jugak :-). Dalam dok sibuk nak bersembang lupa plak nak snap gambar.

Hari Ahad petang neighbour satu taman a.k.a ex-companymate a.k.a clasmate buat besday party untuk anak bongsu dia. Sebenarnya saja ja nak gathering dok sembang sembang sambil minum petang  ..

Besday girl tersenyum gembira

Sedap gak kek black forest ni..
Gambar ni plak diambil masa open house  taman perumahan Chik Na last 2 week... makan jugak.. antara wajah wajah assistant chef kat taman

7 comments:

kakcik said...

Salam Chik Na...

di majlis sebeginilah kita dapt mengeratkan silaturrahim, kan? :)

Chik Na said...

Kakcik: masa time gathering can ni la ade masa nak beramah mesra, kalau tak sume sibuk dengan aktiviti kerja & keluarga masing masing

siti murni said...

uuh..blackforest..sungguh memikat hati...:)

chik na...uniform ke tu..?sama je...heee

Lady of Leisure said...

nampak pun sodap kek tu chik na.. :)

Hamizah said...

mesti meriah bila lama xjumpa, kan?

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

kek favorite family akak nih, black forest

Nida said...

Bestnya Chik Na kek tu...

Lama Nida tak ke sini, Chik Na apa khabar? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates