Ads 468x60px

Labels

Wednesday, May 28, 2008

- School Holiday

Tak banyak aktiviti yg dilakukan 2,3 hari ni. Memandangkan cuti sekolah dah bermula, routine harian a bit rilex walaupun tadika & sekolah agama anak-anak tetap bersekolah minggu ni. Belah petang banyak dihabiskan masa melayan anak-anak buat ulangkaji pelajaran. Sebenarnya bukan saya menyuruh anak-anak belajar tapi mereka yg sendiri nak buat revision. "Boring" kata Faiz, tu pun setelah penat main PSP & tgk cartoon :).

Minggu ni tak ke mana-mana sebab tunggu hubby balik dari Jeddah hari Jumaat ni. Minggu depan plan nak balik kampung kat Kedah & pergi bercuti di Langkawi. Selain dari tu saya jugak melayan hobi saya membaca & menjahit manik :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Followers

Latest Comments

Follow by Email

Visitor

Free Counter

Pageviews last month

 
Blogger Templates